trešdiena, 2016. gada 13. aprīlis

Apavu izvēle

Lielākajai daļai sieviešu svārki ir apģērbs, kas izvēlēts, lai akcentētu un izceltu figūru no gurniem un izceltu kāju garumu un formu. Diemžēl daudzas sievietes valkā neatbilstošus apavus, kā rezultātā visi viņu rūpīgi kaltie plāni par seksīgu koptēlu izplēn vējā.

Pareizo kurpju izvēle ir lielā mērā atkarīga no kopējā svārku stila, vai tie ir brīvi vai pieguloši vai nedaudz greznāki kā parasti. Protams, ka vidēja garuma svārkus var valkāt ar gandrīz jebkura veida kurpēm, izņemot varbūt skriešanas apaviem, bet cita veida svārki varētu ievērojami ierobežot Jūsu apavu izvēli.

Augstpapēžu kurpes

Augstpapēžu kurpes padara sieviešu kājas pievilcīgas un papildina īsus svārkus pat mini svārkus, lai gan koptēls viegli var izskatīties lēti, tādēļ noslēpums ir saskaņot krāsas un aksesuārus, lai tas izskatītos moderns.

Sandales

Sandales parasti saskan ar lielāko daļu svārku, it īpaši ar platiem vai plūstošiem svārkiem, un vasarā plānas siksniņu sandales ar ceļa garuma kokvilnas svārkiem var izskatīties fantastiski un ir ļoti ērtas karstās dienās.

Zābaki

Zābaki, vai tie ir ar zemu papēdi, augstu papēdi, potītes vai ceļa garuma, parasti vislabāk izskatās kopā ar zeķēm vai zeķbiksēm, un īsāki svārki izskatās labāk ar ceļgala garuma zābakiem ar mazu papēdi, bet garāki svārki un zemu papēžu zābaki vienmēr kopā izskatās jauki.
Apavi ar plakanu zoli
Apavi ar plakanu zoli lieliski izskatās ikdienā, bet parasti neder kombinācijā ar garākiem svārkiem, ja vien tie nav ikdienišķi un plūstoši. Ikdienas mini svārki vai īsi džinsa svārki un baleta kurpītes ir laba kombinācija sievietēm ar vidēju un tievu figūru, lai gan sievietēm ar pilnīgu figūru vajadzētu izvairīties no mini svārkiem un apaviem ar plakanu zoli, tā vietā jāizvēlas šie apavi kopā ar svārkiem, kas sniedzas nedaudz virs ceļgala.
Platformas sandales
Platformas sandales ir aprakstītas kā ērtas un viegli valkājamas, tādēļ īsāki vai brīvāki svārki ir ideāli brīvā laika apģērbam, bet izvairieties platformas kurpēm, tām jābūt vai nu ar atvērtu purngalu vai siksniņām.