pirmdiena, 2015. gada 9. novembris

Sievietes un drēbes

Sievietes nav vienīgās, ko ir grūti izprast. Nereti drēbes, ko viņas valkā, ir salīdzināmas ar grūti saliekamu puzli. Lai gan daudzus kaitina sieviešu apģērbs, īpaši vīriešus, ražotāji daļēji ir pie tā vainojami, jo viņi ir tie, kas radījuši grūti izprotamo sieviešu apģērbu.

Ražotāji

Dizaineri un ražotāji veido drēbes, kas ir pārāk plānas. Materiāla daudzums, ko viņi izmanto, lai tās izveidotu, ir vai nu pārāk mazs vai pārāk plāns, jo ikviens var ļoti viegli redzēt, kas ir zem tām. Ja Jūs dosieties uz apģērbu veikalu, Jūs pamanīsiet, ka tiek pārdoti daudzi gandrīz caurspīdīgi krekliņi. Jā, plānas drēbes ir “topā”. Bet veselais saprāts pateiks, ka tās ir arī visneizturīgākās no visiem apģērbiem.

Kabatas

Tā kā sievietes noteikti dosies ārā ņemot līdzi savu maku, rokassomu un citas mazas somas, apģērbu ražotāji ir sākuši samazināt kabatu daudzumu apģērbā līdz minimumam. Patiesībā, daži dizaineri veido kabatas tikai estētiskiem nolūkiem. Šīs viltus kabatas ir tiešām nelietojamas, jo tās tikai izliekas, ka ir kabatas, lai gan tas tā nav. Varbūt lielākā daļa sieviešu saprot, ka viņas vienkārši neizskatās labi ar kabatām. Turklāt, kabatas var padarīt valkātāju apjomīgāku, it īpaši, ja tās ir piebāztas līdz pēdējam.