trešdiena, 2016. gada 7. decembris

Krūšturis bez lencēm

Krūšturis bez lencēm ir būtiska daudzu sieviešu garderobes sastāvdaļa. Krūšturi bez lencēm ir lieliski nēsāšanai zem krekliņiem, kam nav lencīšu vai kas ir netradicionāla dizaina.

Piemēram, krūšturi bez lencēm izskatās lieliski ar bezlenču krekliņiem vai krekliņiem ar ļoti šaurām lencītēm. Šādi krūšturi ir lieliski piemēroti krekliņiem ar atklātu kakla līniju (piemēram, laivveida izgriezumu), vai lieliem roku izgriezumiem. Krūšturi bez lencēm ir noderīgi arī valkāšanai zem daudziem svinīgiem un formāliem ietērpiem un vakarkleitām.

Ja iespējams, izvēlēties bezlenču krūšturi ar maināmām lencītēm. Daudzi bezlenču krūšturi ietver virkni lencīšu, kas var tikt pievienotas krūšturim, un daudzi arī ļauj lencītes valkāt dažādos veidos. Jūs bieži vien varat izveidot krūšturi tā, ka lencītes tiek apliktas ap kaklu vai uz viena pleca. Jūs varat lencītes sakrustot mugurpusē un ērti valkāt krūšturi zem sporta krekliņiem. Iegādājoties krūšturi bez lencēm, sameklējiet tādu, kas atbilst Jūsu ādas tonim. Šī krāsa būs visnemanāmākā zem apģērba. Un, ja Jums ir nepieciešams otrs krūšturis, iegādājieties to melnā krāsā.

Polsterēts krūšturis – šis ir viens no labākajiem krūštura uzlabojumiem kopš tā izgudrošanas. Polsterētam krūšturim ir kabatiņas, kas iestrādātas bļodiņās, kurās ielikti auduma vai putu spilventiņi. Šīs kabatiņas var būt mazākas, ap vai virs krūšu zonā, lai uzlabotu formu dažādos veidos. Agrāk sievietes mēdza piebāzt krūšturus ar, piemēram, papīra salvetēm vai citiem materiāliem, lai palielinātu krūšu izskatu. Mūsdienās, ar polsterētiem krūšturiem, tas vairs nav vajadzīgs.