trešdiena, 2017. gada 1. marts

Mini-svārki

Mini-svārki ir viens no sieviešu brīvības simboliem. Jau kādu laiku šis apģērbs ir ikvienas sievietes neatņemama garderobes sastāvdaļa. Pēdējā laikā īpaši populāri kļuvuši apģērbi ar “skotu rūtiņām”, kas manāmi iespaidojuši arī svārku modi. Rūtaini svārciņi vairs nav tikai skolnieču apģērbs, tos var valkāt arī nopietnas sievietes, kuras savu reizi vēlas piešķirt tēlam nedaudz rotaļīguma. Ieloces, plisējumi un citi izteiksmīgi elementi piešķir dizainam vēl vairāk dzīvīguma!

Vispopulārakie ir tieši plisēti svārki ar sarkanas krāsas rūtiņām, kaut gan ne visas sievietes labprāt nēsā sarkano. Tomēr, ja esat nolēmusi vilkt šādas krāsas svārkus, kas paši par sevi ir ļoti izteiksmīgi, kombinējiet tos ar vienkāršāku apģērbu augšdaļā. Nekādā gadījumā neizvēlieties pārāk atklātus krekliņus un blūzes, arī tīkliņzeķbiksēm labāk sacīt “nē”! Šādas kombinācijas var nēsāt ejot uz karnevālu vai Helovīna pasākumu, citkārt Jūs riskējat atstāt par sevi nepareizu iespaidu.

Sarkani, rūtoti mini-svārki, nenoliedzami, prasa uzdrīkstēšanos, lai tos nēsātu, taču, kombinācijā ar pareizajiem aksesuāriem un citiem apģērba gabaliem, tie izskatās lieliski! Ieteicams, lai pārējais apģērbs un aksesuāri būtu tajos toņos, kuri atrodami rūtojumā; parasti rūtiņu rakstā ir vismaz 3 un vairāk krāsu. Taču rūtiņu svārki jau nav tikai sarkanā krāsā. Salīdzinoši populāri ir arī gaišāki toņi, kā pasteļrozā un baltā kā pamata krāsas, kas kombinētas ar citiem toņiem un piešķir jauneklīgu svaigumu. Savukārt tumšās krāsas, it īpaši melnā, būs labāk piemērota nobriedušām un elegantām sievietēm. Ņemot vērā, ka svārku rūtojums pievērš daudz uzmanības, ieteicams izvēlēties apavus vienā krāsā bez liekām detaļām.

No rotaļīgi nekaunīgai līdz klasiski elegantai, rūtaini svārki ļauj iejusties dažādos tēlos! Turklāt vēl viens plus – šos svārkus var atrast gan parastos iepirkšanās centros, gan dizaineru veikalos, tādā veidā katra var izvēlēties savus rūtotos svārkus pēc patikas un iespējām!