trešdiena, 2015. gada 9. septembris

Svārki

Svārki ir viens no tiem apģērbiem, kas nepieciešams ikvienas Latvijas sievietes garderobē. Melni sieviešu svārki ir pieejami daudzos stilīgos dizainos, un tie ir modē gadsimtiem ilgi, bet ar laiku tie ir kļuvuši vēl stilīgāki un daudzi dažādi modeļi ir izgudroti no jauna.

Gara auguma sievietes

Valkājiet svārkus, kas glaimos Jūsu siluetam un pievērsīs uzmanību Jūsu garajām kājām. Svārki ar augstu jostasvietu ir lieliski, jo vizuāli pagarina ķermeņa augšdaļu un izveido balansētu tēlu. Svārki var sniegties nedaudz pāri celim, bet nedrīkst būt garāki kā līdz apakšstilbiem. Svārki var būt arī nedaudz virs ceļa, bet ne pārāk īsi, lai sniegtu profesionālu tēlu.

Īsa auguma sievietes

Īsa auguma sievietēm var būt grūtāk atrast īstā garuma svārkus, bet pēdējā laikā daudzi tirgotāji un dizaineri ir sākuši veidot drēbes īpaši šīm sievietēm. Mēs iesakām īsa auguma sievietēm iepirkties vietās , kas piedāvā mazāka izmēra drēbes tieši šīm sievietēm. Atbilstošākie svārki būtu nedaudz virs ceļgaliem. Tas rada ilūziju par augstumu un garumu. Svārki, kas ir gari vai pāri ceļiem var neatbilst Jūsu smalkajai figūrai.

Sievietes ar pilnīgu figūru

Šādām sievietēm vajadzētu atrast melnus svārkus, kas parāda to formu un izceļ figūru. Svārki nedrīkst būt pārāk pieguloši, bet var tikt pielāgoti figūrai, vai būt veidoti no nedaudz elastīga auduma, kas izcels ķermeņa formu. Sievietēm ar pilnīgu figūru nevajadzētu mēģināt slēpt to garos vai lielāka izmēra svārkos, bet akcentēt savu ķermeņa formu ar ielocēm, volāniem un asimetriski dizainu un piegriezumu. Svārki ar augstu jostasvietu arī ļoti labi izskatās šādām sievietēm.